Australien - Holland 18 juni kl 21:00

Holland vann med 5-1 mot Spanien efter två mål av Robben och två av Van Persie. Mycket bra start för Holland i VM 2014 alltså! Australien förlorade med 3-0 mot Chile.

Australien - Holland möts i andra omgången i grupp B i FotbollsVM den 18 juni kl 18:00 i Porto Alegre. Matchen sänds i SVT med studiosnack från kl 17:00.
Holland vann en svängig match med 2-3 och är nu klara för avancemang. Australien är utslagna. Nedan hittar du du få all information om matchen som laguppställningar, bästa odds, speltips och andra erbjudanden.

Laguppställningar Australien - Holland

Australiens startelva
Målvakt: Ryan
Backar: Franjic, Wilkinson, Spiranovic, Davidson
Mittfält: Halloran, Jedinák, Oar, Milligan, Leckie
Anfallare: Cahill


Hollands startelva
Målvakt: Cillessen
Backar: Janmaat, De Virj, Vlaar, Martins Indi, Blind
Mittfält: Robben, Jong, Sneijder, De Guzman
Anfallare: van Persie

Laguppställningarna är preliminära och uppdateras när de blivit Officiella.

Speltips Australien - Holland 18 juni 2014

Australien hade inte mycket att hämta mot Chile och att man skulle kunna rubba Holland som slog Spanien med 5-1 tror inte många. Det enda som kan hindra Holland från att vinna är grov underskattning. Nu har det varit ett skräll-rikt VM men om Austalien skulle vinna denna matchen får man nog kalla det alla tiders VM-skräll.
Vårt speltips Holland vinner enkelt!

Bästa odds Australien - Holland

Här följer bästa odds på matchen i Grupp B från spelbolagen.

1 bästa odds 18,00 hos Spelbolag Betsson
X bästa odds 7,50 hos Spelbolag Bet365
2 bästa odds 1,22 hos Spelbolag William Hill
Oddsen är uppdaterade den 18 juni 2014.

Erbjudanden FotbollsVM 2014

Spelbolag Nordicbet - Andra chansen om Australien gör två mål!
Nordicbet ger dig en andra chans om Australien gör två mål i matchen mot Holland. De återbetalar då upp till 500 kr på utvlada spelformer. Dessutom 3000 kr i odds bonusar just nu till nya spelare!
Hämta bonus hos Nordicbet här

Spelbolag Bet365 - Straffgaranti hos Bet365
Bet365 har infört straffgaranti under hela fotbolls-VM i Brasilien. Detta innebär att om du t.ex spelat på Tyskland eller Portugal som vinnare av VM och något av lagen åker ut på straffar får du insatsen tillbaka. Erbjudandet gäller ända fram till att VM-finalen spelas den 13 juli. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Bet365 här

Spelbolag Expekt - Förlora aldrig på övertidsmål i VM!
Lägg ett singelspel 1X2 före matchstart på valfri match under fotbolls-VM och om din kupong spricker tack vare ett övertidsmål återbetalar Expekt ditt spel upp till 1000 kr per match. Dessutom får nya kunder ett gratisspel upp till 1000 kronor under hela VM.
Hämta bonus hos Expekt här

bet365