Kamerun - Kroatien 18 juni kl 00:00

Kamerun - Kroatien möts i andra omgången i grupp A i FotbollsVM den 18 juni kl 24:00 i Manaus Matchen sänds i SVT och live stream via svtplay.
Matchen slutade 0-4 till Kroatien och Kamerun är utslagna ur VM. Nedan hittar du du få all information om matchen som laguppställningar, bästa odds, speltips och andra erbjudanden.

Laguppställningar Kamerun - Kroatien

Kameruns startelva
Målvakt: Itandje
Backar: Djeugoue, N'Koulou, Chedjou, B.Assou-Ekotto
Mittfält: M'Bia, Enoh, Song
Anfallare: Moukandjo Bile, Aboubakar, Choupo-Moting

Kroatiens startelva
Målvakt: Pletikosa
Backar: Srna, Corluka, Lovren, Vrsaljko
Mittfält: Rakitic, Modric, Perisic, Kovacic, Olic
Anfallare: Mandzukic,


Laguppställningarna är preliminära.

Speltips Kamerun - Kroatien 18 juni 2014

Kamerun verkar få klara sig utan fixstjärnan Etoo som missar pga en skada. Utan Etoo och med mycket tveksamt spel mot Mexico ser vi inte att Kameun har någon chans i denna mathcen. Kroatien höll jämna steg med Brasilien och hade med lite tur kunnat få med sig poäng i matchen om inte domaren blåste en felaktig straff och dömde bort ett regelrätt mål. Nu får man dessutom tillbaka Mandzukic på topp och det kan innebära ett lyft för att få in bollarna i mål. Vårt speltips Kroatien vinner!

Bästa odds Kamerun - Kroatien

Här följer bästa odds på matchen i Grupp A från spelbolagen.

1 bästa odds 6,20 hos Spelbolag Bet365
X bästa odds 4,00 hos Spelbolag Bet365
2 bästa odds 1,67 hos Spelbolag Bet365
Oddsen är uppdaterade den 18 juni 2014.

Erbjudanden FotbollsVM 2014

Spelbolag Bet365 - Straffgaranti hos Bet365
Bet365 har infört straffgaranti under hela fotbolls-VM i Brasilien. Detta innebär att om du t.ex spelat på England eller Italien som vinnare av VM och något av lagen åker ut på straffar får du insatsen tillbaka. Erbjudandet gäller ända fram till att VM-finalen spelas den 13 juli. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Bet365 här

Spelbolag Superlenny - VM-Bonus hos Superlenny
Superlenny är en helt ny Sportsbook med riktigt bra VM-Odds som inte många känner till. Under VM har Superlenny en mycket bra och slagkraftig bonus. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Superlenny här

Spelbolag Expekt - Förlora aldrig på övertidsmål i VM!
Lägg ett singelspel 1X2 före matchstart på valfri match under fotbolls-VM och om din kupong spricker tack vare ett övertidsmål återbetalar Expekt ditt spel upp till 1000 kr per match. Dessutom får nya kunder ett gratisspel upp till 1000 kronor under hela VM.
Hämta bonus hos Expekt här

bet365