Nigeria - Argentina 21 juni kl 24:00

Nigeria - Argentina möts i sista omgången i grupp F i FotbollsVM den 25 juni kl 18:00 i Porto Alegre. Matchen sänds i TV4.
Nedan hittar du du få all information om matchen som laguppställningar, bästa odds, speltips och andra erbjudanden.

Laguppställningar Nigeria - Argentina

Nigerias startelva
Målvakt: Enyeama
Backar: Ambrose, Yobo, Omeruo, Oshaniwa
Mittfält: Musa, Onazi, Mikel, Azeez, Moses
Anfallare: Emenike


Argentinas startelva
Målvakt: Romero
Backar: Zabaleta, Fernández, Basanta, Rojo
Mittfält: Gago, Mascherano, Di Maria
Anfallare: Messi, Higuaín, Agüero
Laguppställningarna är preliminära.

Speltips Nigeria - Argentina 25 juni 2014

Nigeria vann senast mot Bosnien och har nu skaffat sig ett bra utgångsläge för att gå vidare från gruppen. Om man lyckas spela oavgjort är det garanterat klart för vidare spel. Argentina har med 2 raka segrar redan säkrat avancemang. Om man förlorar mot Nigeria blir man dock av med förstaplatsen och det är något man helst vill undvika då man kan få stöta på Frankrike i åttondelen. Bättre spel krävs från Argentina om man ska komma långt i turneringen. Vi tippar att Messi avgör och att Argentina vinner gruppen.
Vårt speltips: Argentina vinner!

Bästa odds Nigeria - Argentina

Här följer bästa odds på VM matchen i Grupp B från spelbolagen.

1 bästa odds 9,55 hos Spelbolag Unibet
X bästa odds 4,00 hos Spelbolag Bet365
2 bästa odds 1,53 hos Spelbolag William Hill
Oddsen är uppdaterade den 25 juni 2014.

Erbjudanden FotbollsVM 2014

Spelbolag Nordicbet - Andra Chansen på Argentina - Nigeria
Om Nigeria vinner någon av halvlekarna mot Argentina får du en andra chans. Då återbetalar Nordicbet förlustspelen på utvalda typer av spel upp till 500 kronor per kund. De utvalda spelen är: Rätt slutresultat, Halvtidsresultat, Halvtid/Full tid och Förste målskytt.

Spelbolag Bet365 - Straffgaranti hos Bet365
Bet365 har infört straffgaranti under hela fotbolls-VM i Brasilien. Detta innebär att om du t.ex spelat på England eller Italien som vinnare av VM och något av lagen åker ut på straffar får du insatsen tillbaka. Erbjudandet gäller ända fram till att VM-finalen spelas den 13 juli. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Bet365 här

Spelbolag Superlenny - VM-Bonus hos Superlenny
Superlenny är en helt ny Sportsbook med riktigt bra VM-Odds som inte många känner till. Under VM har Superlenny en mycket bra och slagkraftig bonus. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Superlenny här

Spelbolag Expekt - Förlora aldrig på övertidsmål i VM!
Lägg ett singelspel 1X2 före matchstart på valfri match under fotbolls-VM och om din kupong spricker tack vare ett övertidsmål återbetalar Expekt ditt spel upp till 1000 kr per match. Dessutom får nya kunder ett gratisspel upp till 1000 kronor under hela VM.
Hämta bonus hos Expekt här

bet365