Tyskland - Algeriet 30 juni kl 22:00

Tyskland och Algeriet spelar åttondelsfinal i Fotbolls-VM den 30 juni kl 22:00 i Porto Alegre. Matchen sänds i TV4 med studiosnack redan kl 21:00. Tyskland har gått som tåget och vann Grupp G medans Algeriet slutade tvåa i Grupp H. Nedan kommer du få all information om matchen såsom laguppställningar, bästa odds, speltips och erbjudanden.

Laguppställningar Tyskland - Algeriet

Tysklands startelva
Målvakt: Neuer
Backar: Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes
Mittfält: Lahm, Kroos, Schweinsteiger, Götze, Özil
Anfallare: Müller

Algeriets startelva
Målvakt: M'Bolhi
Backar: Mandi, Belkalem, Halliche, Mesbah
Mittfält: Feghouli, Medjani, Brahimi, Bentaleb, Djabou
Anfallare: Slimani


Laguppställningarna är preliminära och kommer uppdateras så fort dom är officiella och släppta.

Speltips Tyskland - Algeriet 30 juni 2014

Tyskland är det land som imponerat mest hittills i VM efter 4-0-krossen mot Portugal i första matchen. Dock fick man bara 2-2 mot Ghana i VMs kanske bästa match. Mot USA räckte det med oavgjort för avancemang men kunde ändå vinna med 1-0 utan att förta sig. Thomas Müller var matchens bästa spelare och gjorde 3 mål. I övrigt så hade Tyskland ett stabilt spel och inte mycket talar för att Algeriet ska kunna rubba tyskarna. Algeriet fick med sig 1-1 mot Ryssland i sista matchen vilket räckte då Belgien slog Sydkorea. Algeriet har en riktigt bra defensiv och är svåra att få hål på. Mot Sydkorea fick man även igång offensiven. Tyskland är dock ett alldeles för bra lag för att man ska kunna vinna. Vi tror att Tyskland maler ner Algeriet och vinner matchen.

Bästa odds Tyskland - Algeriet

Här följer odds på matchen i VM från samtliga spelbolag.

1 bästa odds 1,32 hos Spelbolag Betsafe
X bästa odds 6,00 hos Spelbolag Bet365
2 bästa odds 11,00 hos Spelbolag Bet365
Oddsen är uppdaterade den 27 juni 2014.

Erbjudanden FotbollsVM 2014

Spelbolag Bet365 - Straffgaranti hos Bet365
Bet365 har infört straffgaranti under hela fotbolls-VM i Brasilien. Detta innebär att om du t.ex spelat på Tyskland eller Algeriet som vinnare av VM och något av lagen åker ut på straffar får du insatsen tillbaka. Erbjudandet gäller ända fram till att VM-finalen spelas den 13 juli. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Bet365 här

Spelbolag Superlenny - VM-Bonus hos Superlenny
Superlenny är en helt ny Sportsbook med riktigt bra VM-Odds som inte många känner till. Under VM har Superlenny en mycket bra och slagkraftig bonus. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Superlenny här

Spelbolag Expekt - Förlora aldrig på övertidsmål i VM!
Lägg ett singelspel 1X2 före matchstart på valfri match under fotbolls-VM och om din kupong spricker tack vare ett övertidsmål återbetalar Expekt ditt spel upp till 1000 kr per match. Dessutom får nya kunder ett gratisspel upp till 1000 kronor under hela VM.
Hämta bonus hos Expekt här

bet365