Tyskland - Ghana 21 juni kl 21:00

Tyskland och Ghana spelar i Grupp G i Fotbolls-VM den 21 juni kl 21:00 i Fortaleza. Matchen sänds i SVT med studiosnack redan kl 20:00. Lagen spelar i Grupp G tillsammans med Ghana och USA. Nedan kommer du få all information om matchen såsom laguppställningar, bästa odds, speltips och erbjudanden.

Laguppställningar Tyskland - Ghana

Tysklands startelva
Målvakt: Neuer
Backar: Boateng, Mertesacker, Hummels, Höwedes
Mittfält: Lahm, Kroos, Khedira, Götze, Özil
Anfallare: Müller

Ghanas startelva
Målvakt: Kwarasey
Backar: Opare, Mensah, Boye, Asamoah
Mittfält: Atsu, Boateng, Essien, Muntari, Ayew
Anfallare: Gyan

Laguppställningarna är preliminära och kommer uppdateras så fort dom är officiella och släppta.

Speltips Tyskland - Ghana 21 juni 2014

Tyskland är det land som imponerat mest hittills i VM efter 4-0-krossen mot Portugal i första matchen. Thomas Müller var matchens bästa spelare och gjorde 3 mål. I övrigt så hade Tyskland ett stabilt spel och inte mycket talar för att Ghana ska kunna rubba tyskarna. Ghana fölorade sin match mot Usa efter ett sent kvitteringsmål. Ghana har några riktigt bra spelare med fart men organisationen brister i defensiven och det kommer Tyskland utnyttja. Vi tror att Tyskland maler ner Ghana och vinner matchen.

Bästa odds Tyskland - Ghana

Här följer odds på matchen i VM från samtliga spelbolag.

1 bästa odds 1,33 hos Spelbolag Betsafe
X bästa odds 6,00 hos Spelbolag Sportingbet
2 bästa odds 11,00 hos Spelbolag Betsafe
Oddsen är uppdaterade den 19 juni 2014.

Erbjudanden FotbollsVM 2014

Spelbolag Superlenny - VM-Bonus hos Superlenny
Superlenny är en helt ny Sportsbook med riktigt bra VM-Odds som inte många känner till. Under VM har Superlenny en mycket bra och slagkraftig bonus. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Superlenny här

Spelbolag Bet365 - Straffgaranti hos Bet365
Bet365 har infört straffgaranti under hela fotbolls-VM i Brasilien. Detta innebär att om du t.ex spelat på Tyskland eller Ghana som vinnare av VM och något av lagen åker ut på straffar får du insatsen tillbaka. Erbjudandet gäller ända fram till att VM-finalen spelas den 13 juli. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Bet365 här

Spelbolag Expekt - Förlora aldrig på övertidsmål i VM!
Lägg ett singelspel 1X2 före matchstart på valfri match under fotbolls-VM och om din kupong spricker tack vare ett övertidsmål återbetalar Expekt ditt spel upp till 1000 kr per match. Dessutom får nya kunder ett gratisspel upp till 1000 kronor under hela VM.
Hämta bonus hos Expekt här

bet365