Tyskland - Portugal 16 juni kl 18:00

Tyskland och Portugal spelar i Grupp G i Fotbolls-VM den 16 juni kl 18:00 i Salvador. Matchen sänds i SVT med studiosnack redan kl 17:00. Lagen spelar i Grupp G tillsammans med Ghana och USA. Nedan kommer du få all information om matchen såsom laguppställningar, bästa odds, speltips och erbjudanden.

Laguppställningar Tyskland - Portugal

Tysklands startelva
Målvakt: Neuer
Backar: Lahm, Mertesacker, Hummels, Boateng
Mittfält: Schweinsteiger, Kroos, Schürrle, Müller, Özil
Anfallare: Klose

Portugals startelva
Målvakt: Patricio
Backar: Pereira, Pepe, Alves, Coentrao
Mittfält: Meireles, Veloso, Moutinho
Anfallare: Ronaldo, Postiga, Nani

Laguppställningarna är preliminära och kommer uppdateras så fort dom är officella och släppta.

Speltips Tyskland - Portugal 16 juni 2014

Tyskland är alltid starka i mästerskap och man har ett mycket starkt lag framförallt på mittfältet där det vimlar av talang och världsklass-spelare. Enda orosmolnet är om gamle Klose håller längst fram. Annars finns bara Podolski att ersätta med. Men någon av duon Götze eller Müller kan säkert spela längst fram om det kniper. Backlinjen är stabil om än något långsam. Portugal är väldigt beroende på en spelare och det är Cristiano Ronaldo. Mot Sverige i Playoffet var han den enskilt största anledningen till att Portugal överhuvudtaget spelar i VM. Bra defensiv med Pepe längst bak och Portugal kan bli en obehaglig motståndare för tyskarna. Vi tror dock att Tyskland maler ner Portugal och vinner första matchen.

Matchen slutar 2-1 till Tyskland!

Bästa odds Tyskland - Portugal

Här följer odds på matchen i VM från samtliga spelbolag.

1 bästa odds 2,00 hos Spelbolag Ladbrokes
X bästa odds 4,25 hos Spelbolag Betsafe
2 bästa odds 4,20 hos Spelbolag Betsafe
Oddsen är uppdaterade den 16 juni 2014.

Erbjudanden FotbollsVM 2014

Spelbolag Superlenny - VM-Bonus hos Superlenny
Superlenny är en helt ny Sportsbook med riktigt bra VM-Odds som inte många känner till. Under VM har Superlenny en mycket bra och slagkraftig bonus. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Superlenny här

Spelbolag Bet365 - Straffgaranti hos Bet365
Bet365 har infört straffgaranti under hela fotbolls-VM i Brasilien. Detta innebär att om du t.ex spelat på Tyskland eller Portugal som vinnare av VM och något av lagen åker ut på straffar får du insatsen tillbaka. Erbjudandet gäller ända fram till att VM-finalen spelas den 13 juli. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Bet365 här

Spelbolag Expekt - Förlora aldrig på övertidsmål i VM!
Lägg ett singelspel 1X2 före matchstart på valfri match under fotbolls-VM och om din kupong spricker tack vare ett övertidsmål återbetalar Expekt ditt spel upp till 1000 kr per match. Dessutom får nya kunder ett gratisspel upp till 1000 kronor under hela VM.
Hämta bonus hos Expekt här

bet365