Uruguay - England 19 juni kl 21:00

Uruguay och England möts i andra matchen i svåra grupp D där även Costa Rica och Italien ingår. Båda lagen är pressade efter inledande förluster i inledningsmatchen. Matchen spelas den 19 juni kl 21:00 i Sao Paolo och sänds i SVT. Nedan hittar du all information om matchen som laguppställningar, bästa odds, speltips och erbjudanden.

Laguppställningar Uruguay - England

Uruguays startelva
Målvakt: Muslera
Backar: Giménez, Godin, Cáceres
Mittfält: Stuani, Ramirez, Gargano, Rodríguez
Anfallare: Forlan, Cavani, Suarez

Englands startelva
Målvakt: Hart
Backar: Johnson, Jagielka, Cahill, Baines
Mittfält: Gerrard, Hendersson, Barkley, Sterling
Anfallare: Rooney, Sturridge

Laguppställningarna är preliminära och kommer uppdateras så fort dom är officella och släppta.

Speltips Uruguay - England 19 juni 2014

Båda lagen är piskade att vinna för att kunna gå vidare i turneringen efter inledande förluster. England föll med flaggan i topp mot ett bättre Italien. Uruguay såg vilset ut och förlorade rättvist mot ett mer taggat Costa Rica. Uruguay har ett av VMs bästa anfall med Suarez, Forlan och Cavani. Suarez saknades i första matchen och frågan är om han hinner bli spelklar. Vi tror det och det är chansen för Uruguay att Suarez har en magisk kväll för att lyckas slå England. England spelade stundtals riktigt bra mot Italien och framförallt Sterling imponerade. Ross Barkley gjorde det bra när han kom in och vi tror att han får chansen från start istället för Wehlbeck. Sturridge fick en lättare skadad men vi tror att han startar.
En jämn match på förhand men vi tror att England tar sista chansen och vinner.

Bästa odds Uruguay - England

Här följer bästa odds på matchen i VM från samtliga spelbolag.

1 bästa odds 3,80 hos Spelbolag William Hill
X bästa odds 3,60 hos Spelbolag William Hill
2 bästa odds 2,13 hos Spelbolag Ladbrokes
Oddsen är uppdaterade den 19 juni 2014.

Erbjudanden FotbollsVM 2014

Spelbolag Superlenny - Pengar tillbaka om Gerrard gör sista målet
Spela på “Matchvinnare” (1X2), och om du förlorar ditt spel men Steven Gerrard gör sista målet betalar Nordicbet tillbaka din insats i form av en gratisbonus upp till 500 kr. Nya kunder får 100% upp till 1200 kronor exklusivt. Sätter du in 1200 kr har du hela 2400 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Betsafe här

Spelbolag Bet365 - Bet365 straffgaranti
Spela på vinnare av VM och förlorar ditt lag på straffar så återbetalar Bet365 ditt vinnarspel. Dessutom får nya kunder en mycket bra bonus på 100% upp till 1000 kronor under hela VM.
Hämta bonus hos Bet365 här

Spelbolag Superlenny - VM-Bonus hos Superlenny
Superlenny är en helt ny Sportsbook med riktigt bra VM-Odds som inte många känner till. Under VM har Superlenny en mycket bra och slagkraftig bonus. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Superlenny här

bet365