USA - Portugal 22 juni kl 24:00

USA och Portugal spelar i Grupp G i Fotbolls-VM den 22 juni kl 24:00 i Manaus. Matchen sänds i SVT med studiosnack kl 23:00. Lagen spelar i Grupp G tillsammans med Ghana och Tyskland. Nedan kommer du få all information om matchen såsom laguppställningar, bästa odds, speltips och erbjudanden.

Laguppställningar USA - Portugal

USAs startelva
Målvakt: Howard
Backar: Johnson, Cameron, Besler, Beasley
Mittfält: Bedoya, Beckerman, Bradley, Jones
Anfallare: Johansson, Dempsey


Portugals startelva
Målvakt: Beto
Backar: Pereira, Costa, Alves, Almeida
Mittfält: Meireles, Veloso, Moutinho
Anfallare: Ronaldo, Postiga, Nani

Laguppställningarna är preliminära och kommer uppdateras så fort dom är officiella och släppta.

Speltips USA - Portugal 22 juni 2014

USA började med en seger med 2-1 efter en imponerande insats av Clint Dempsey som var matchens gigant. Altidore blev skadad och kan inte medverka i dagens match. USA har annars ett spännande och stabilt lag. Portugal fick sig en riktig näsbränna av Tyskland när man förlorade med 4-0. Portugal fick dessutom Pepe avstängd och Coentrao skadad. I veckan har de dessutom blivit av med både Almeida och Patrizio. Lägg där till Ronaldos tveksamma form. Vi tror att Portugal får svårt mot USA och förlorar matchen och därmed är ute ur VM Vårt speltips USA vinner

Bästa odds USA - Portugal

Här följer odds på matchen i VM från samtliga spelbolag.

1 bästa odds 4,75 hos Spelbolag Bet365
X bästa odds 3,75 hos Spelbolag Betsafe
2 bästa odds 1,86 hos Spelbolag Betsafe
Oddsen är uppdaterade den 19 juni 2014.

Erbjudanden FotbollsVM 2014

Spelbolag Superlenny - VM-Bonus hos Superlenny
Superlenny är en helt ny Sportsbook med riktigt bra VM-Odds som inte många känner till. Under VM har Superlenny en mycket bra och slagkraftig bonus. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Superlenny här

Spelbolag Bet365 - Straffgaranti hos Bet365
Bet365 har infört straffgaranti under hela fotbolls-VM i Brasilien. Detta innebär att om du t.ex spelat på USA eller Portugal som vinnare av VM och något av lagen åker ut på straffar får du insatsen tillbaka. Erbjudandet gäller ända fram till att VM-finalen spelas den 13 juli. Nya kunder får 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 1000 kr har du hela 2000 kr att spela för under VM.
Hämta bonus hos Bet365 här

Spelbolag Expekt - Förlora aldrig på övertidsmål i VM!
Lägg ett singelspel 1X2 före matchstart på valfri match under fotbolls-VM och om din kupong spricker tack vare ett övertidsmål återbetalar Expekt ditt spel upp till 1000 kr per match. Dessutom får nya kunder ett gratisspel upp till 1000 kronor under hela VM.
Hämta bonus hos Expekt här

bet365